Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KISS GYULA ÉS MŰVÉSZBARÁTAINAK KONCERTJE
Virtuózok Hangversenyterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Kiss Gyula művészbarátaival koncertsorozatot indít a Virtuózok Hangversenyteremben.

A fellépőkről Kiss Gyula - zongoraművész Kiss Gyula Liszt-díjas zongoraművész, a Zeneakadémia kamarazene professzora, a Weiner Leó Zeneművészeti Szakközépiskola zongoratanára. Közel öt évtizedes művészi pályája során előadóművészként és tanárként a világ számos országában járt, a nyolcvanas évek második felében vendégprofesszorként dolgozott Japánban (a Musashino Művészeti Egyetemen), majd az ezredforduló környékén Dél-Koreában. Több mint tíz nagylemez, számos rádió- és televíziófelvétel, valamint versenygyőztes tanítványok fémjelzik művészi és oktatói munkásságát. További információk Kiss Gyuláról ide kattintva. Faludi Judit – csellóművész, Magyar Köztársasági Ezüst Érdemkereszt, Liszt Ferenc-díj Kilenc évesen kezdett el csellózni, a budapesti Bartók Béla Konzervatórium elvégzése után a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem gordonka tanszakán, Onczay Csaba irányításával tanult tovább. 1993-ban vette át előadóművészi diplomáját. Egyetemi évei alatt a Magyar Állami Operaház zenekarában játszott egészen 1997-ig, emellett tagja a Magyar Virtuózok Kamarazenekarnak. 1998-ban kezdte meg szóló- és kamarazenei pályafutását és azóta is állandó résztvevője a magyar zenei életnek. Rendszeresen fellép a budapesti Zeneakadémián, az Országház Kupolatermében és a Magyar Rádió márványtermében, a Budapest Kongresszusi Központban, illetve Budapest nevezetes helyszínein. Rengeteg művésszel dolgozott már együtt, pl. Kovács János karmesterrel, Jandó Jenő zongoraművésszel, Szenthelyi Miklós hegedűművésszel, Kiss Gyula zongoraművésszel, Szenthelyi Judit zongoraművésszel és Illényi Katica hegedűművésszel és még számtalan más művésszel is. 2005-ben a Magyar Rádió „A hét muzsikusává” választotta.
2007 márciusában az Indiában megrendezett Magyar Napok hangversenyeinek szólistája volt majd novemberben Budapesten, a Dohány utcai Zsinagógában adott koncertet, mellyel ismét elnyeri a Magyar Rádió „A hét muzsikusa” címet.
2008 januárjában Szenthelyi Miklós hegedűművésszel ad Kodály-hangversenyt a Kairói Operaházban. Nem sokkal később megjelent első önálló lemeze Csellóvarázs címmel.
2008 őszén az Egyesült Államokban, 2009 januárjában Japánba koncertkörútra utazott.
2009 március 15. alkalmából Liszt Ferenc-díjjal tüntették ki. Mesterhangszerét a híres olasz hangszerész, Gagliano, a 18. században készítette. Kiss Gergely - csellóművész
2012-ben szerzett kiváló minősítésű művész-tanári diplomát a Liszt Ferenc Egyetemen Perényi Miklós növendékeként.
2013- 2015 között Nicholas Tzavarasnál tanult és végezte el az "Artist-diploma " programot a Montclair State University-n.(USA)    
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1068, Városligeti fasor 44. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?