Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
IDŐKERÉK MUSICALGÁLA - 20 ÉVES A PMS
Budapesti Operettszínház - Nagyszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Petőfi Musical Stúdió immár 20 éve működik és remek megmutatkozási lehetőséget jelent a zenés színházat kedvelő fiataloknak.

A Stúdió társulatából jónéhány sikeres művész került ki, például Fejes Szandra, Radnay Csilla, Nagy Sándor, vagy az Operettszínház sztárjai közül Lukács Anita, Nádasi Veronika, Vágó Zsuzsi, Bálint Ádám, Pálfalvy Attila, és a gálaest rendezője-Somogyi Szilárd. A május 23-i színes gálaműsor ünnepli és felsorakoztatja az elmúlt két évtizedet, a jelen és a jövő tehetségeit, emellett színvonalas és zenei különlegességekkel tűzdelt műsort kínál a musicalt szerető közönségnek. Az est fellépői többek közt: Lukács Anita, Nádasi Veronika, Bálint Ádám, Vágó Zsuzsi, Vanya Róbert, Kékkovács Mara, Laboda Zsanett, Fejes Szandra, Laboda Renáta, Kun Ágnes Anna, Márton Fruzsina, Mujahid Zoltán, Kovács Gyopár, Varga Vivien, Varga Szabolcs.
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Az Operettszínházban nagyon csúnyán fognak rád nézni, ha nem nyomtatod ki a jegyed. Vészhelyzetben valahogy talán megoldják, de ilyen esetben legkésőbb 45 perccel a kezdés előtt érj a pénztárhoz!
  Cím
  Hogy tetszett?