Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SZFINX - TE IMRE, ITT VALAMI KETYEG
Új Színház - NagyszínpaD

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 3275 értékelés alapján
  Leírás
HUBAY MIKLÓS két egyfelvonásos szatíra

Barack Obama szerint a terrorizmus által legjobban veszélyeztetett objektumok a stadionok, színházak és koncerttermek. Nem tudunk nem tudomást venni a körülöttünk változó, egyre veszélyesebbé váló világról, melyről csak a színház eszközeivel és a rivaldán keresztül mondhatunk véleményt. Hubay Miklós drámája „Te Imre itt valami ketyeg” csattanós választ ad a robbantásokra. A legaktuálisabb színdarab. Az igazat mondják a hírcsatornák, vagy egy álarc, vagy jelmez mögé bújva rémisztgetnek bennünket? Mi, vagy ki a Szfinx valójában? Aki néma, tényleg az, vagy csak hosszan hallgat? Robban, vagy nem robban? Ezekről az izgalmas kérdésekről szólnak a Hubay darabok. A szfinx, avagy búcsú a kellékektől Iokaszté                                   GREGOR BERNADETT Oidipusz                                   VARGA ÁDÁM Tiréziász                                  KONCZ GÁBOR Egy néma fiú                            INCZE MÁTÉ Te Imre, itt valami ketyeg I.- színész (Lear)                      INCZE JÓZSEF II. színész (A Bolond)               JÁNOSI DÁVID I. színésznő (Regan)                GREGOR BERNADETT II. színésznő (Goneril)              BRUNNER MÁRTA Direktor                                    CSURKA LÁSZLÓ Tűzoltó                                     VASS GYÖRGY Ügyelő                                      BÁHNER PÉTER Náthás feleség                          BÁTYAI ÉVA Súgó                                        BORDÁN IRÉN
  Szereposztás
Színész 
Gregor Bernadett 
Színész 
Varga Ádám 
Színész 
Koncz Gábor 
Színész 
Incze Máté 
Színész 
Incze József 
Színész 
Jánosi Dávid 
Színész 
Brunner Márta 
Színész 
Csurka László 
Színész 
Vass György 
Színész 
Báhner Péter 
Színész 
Bátyai Éva 
Színész 
Bordán Irén 
  Stáblista
Rendező 
Csiszár Imre 
Rendező asszisztens 
Ullmann Krisztina 
Díszlet-és jelmeztervező 
Szlávik István 
Zenei szerkesztő 
Csiszár Virág 
Ügyelő 
Báhner Péter 
Súgó 
Kéner Gabriella 
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!