Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BEMUTATÓ HOME BASE
Nemzeti Táncszínház - MOM Kulturális Központ - Kupola

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 1283 értékelés alapján
  Leírás
Home Base Kulcsár Noémi Tellabor

A Home Base egy különleges tér-, hang- és táncinstalláció, amelyben a néző szabadon mozoghat, és maga döntheti el, honnan figyeli az eseményeket. Az előadás során beszél a tér, építkezik a szó, és zenél a mozdulat. Az alkotók a balettirodalom klasszikusából, a Giselle című balettből indultak ki, munkájukban a szerelem álságos oldaláról, a szeretett Másik hazug pillantásáról, elszalasztott lehetőségekről, erős és gyenge szívekről gondolkodnak. Mennyire ismerhetjük szerelmünket? Valójában hányan vagyunk egy-egy kapcsolatban? Miként hozható egyensúlyba tér, szó és mozdulat? És mi kell ahhoz, hogy ez az egyensúly ne boruljon fel ismét? A MOM Kulturális Központ Kupolatermében felépülő installáció arra ad lehetőséget az érdeklődőknek, hogy elmerüljenek az előadásban, és nem kívülálló nézőként, hanem kutató megfigyelőként lépjenek be a térbe. Attól függően, hogy milyen irányban haladnak, más és más látvány, más és más hatás éri őket – így nincs két egyforma előadás. A töredékekből összeálló anyag komplex képet fest egy szerelmi háromszögről és a féltékenység hatalmáról, miközben az Adolphe Adam (1803-1856) által megírt, 1841-ben bemutatott romantikus balett karaktereinek, helyzeteinek keres kortárs megfelelőket. Kulcsár Noémi tellabor
Aulea Alapítvány Koreográfus-rendező: Kulcsár Noémi
Koncept, rendezőtárs: Rubi Anna
Zene, hang: Jerôme Li Thiao
Dramaturg: Cseh Dávid
Látvány: Csere Zoltán
Asszisztens: Csere Zoltán
  Stáblista
Koreográfus-rendező 
Kulcsár Noémi 
Koncept, rendezőtárs 
Rubi Anna 
Dramaturg 
Cseh Dávid 
Látvány-asszisztens 
Csere Zoltán 
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?