Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GÖDÖLLŐ TÁNCEGYÜTTES: KAJ SZJA, KAJ NA SZJA, AVAGY EGYSZER VOLT, HOL NEM VOLT…
Művészetek Háza Gödöllő - Művészetek Háza Gödöllő, Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
…Kaj szja, kaj na szja, avagy egyszer volt, hol nem volt…

Táncképek a cigányság mesés múltjából és valóságos jelenéből „ A cigányság számkivetettsége és az, ahogyan mindig mások szemében látták magukat, jelentősen meghatározta kultúrájukat. Egy nép meséi és táncai sokat elárulnak annak lelkületéről, a külvilághoz való viszonyulásáról, árulkodó jegyei identitásának. Nem véletlen, hiszen a mese mindig a föloldódás költészete! E műsor nem keres válaszokat… Tiszteleg cigány múlt és jelen folyamatos, megújuló és valóságos tudása előtt… Mozdulatok előtt, melyek Sokfélék, Sokkfélék, ÉS ok félék…” Közreműködik: Lakatos Mónika és a Romengo, valamint  Szilágyi Tony és zenekara Koreográfus, együttes és művészeti vezetők: Tóth Judit és Moussa Ahmed
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?