Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

MILLER: A SALEMI BOSZORKÁNYOK (A RÁTKAI MÁRTON SZÍNHÁZI MŰHELY BEMUTATÓ ELŐADÁSA)
Fészek Művészklub - Fészek Művészklub nagyterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A XVII. század amerikai boszorkányüldözések történetein át Miller a II. világháború utáni amerikai kommunista­ellenes hisztéria analógiáját írta meg.

Az ideológiai-politikai üldöztetés emberi tragédiákhoz, de akár egy közösség széteséséhez is vezethet. A hazug képmutatás, a hatalom abszolutizmusa minden emberi viszonyt, szerelmet, családot, barátságot tönkretesz. Hale: PADDI BALÁZS Tituba: PÉTER KAROLA Parris: KOSYNUS TAMÁS Abigail: FÖLDVÁRI LILLA Putnamné, Proctorné: LAKATOS GABRIELLA Putnam: PONTY TAMÁS Mercy: ZENTAI MIRTYLL Betty: VALKUSZ LILI Mary Warren: MAZZAG RÉKA Proctor: VIDA GYÖRGY, BORONYÁK GERGELY Susanna Walcott: FARKAS TÍMEA Rebecca Nurse: ANGYAL ANITA Giles: MOLNÁR ATTILA Danforth: LOPEZ DÁVID  
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

A Fészek Művészklubban csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
  Hogy tetszett?