Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KEMENES ANDRÁS EST
Budapest Music Center - Budapest Music Center_

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Carl Philipp Emmanuel Bach: Sechs Sonaten mit veränderten Reprisen für Clavier Wq 50.

Közreműködik: Kemenes András - zongora Ami Carl Philipp Emanuel Bach Szonáták megmásított visszatéréssel című sorozatát (1760) zenetörténeti mérföldkővé teszi, az elsősorban nem hallani-, hanem látnivaló. A hagyományos ismétlőjel eltörlése a szélső tételek első és második felében a kor legelismertebb billentyűs improvizátorának kezére vall. Az ismétlőjelek helyett ugyanis Bach nem változatlanul, hanem variált-díszített változatban írja ki a megismétlendő szakaszt. Ezzel tulajdonképpen saját rögtönző művészetének állít emléket, s eközben a kottázást egy kezdetleges hangrögzítő berendezésként kezeli, mely, ha jelképesen is, az egyedit, a jellegzetest, egyszóval: az illékony pillanatot veszi célba.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?