Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

PINOKKIÓ
Budaörsi Latinovits Színház - Nagyszinpad P

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Carlo Collodi - Litvai Nelly: Pinokkió Mesejáték

Pinokkió – őt senkinek nem kell bemutatni! Valamilyen formában mindenki találkozott már vele: A fadarabként kezdi, akiből egy idősödő szegény ember kifarag magának egy bábut, hogy ne maradjon egyedül öregkorára, – ám a fabáb kicsit fafejűnek tűnik, játszani akar és csavarogni, szabadon kószálni, nem pedig rögtön iskolapadba ülni. A kalandozás izgalmas és gyakran veszélyes helyzetekbe sodorja Pinokkiót, sok jó és rossz emberrel és állattal ismerkedik meg. Eleinte nem is tud különbséget tenni, gyakran félreérti a segítőkészséget és nem jön rá a gonosz szándékokra, nem ismeri fel, ki segíti. De hiába "csak" egy fabáb; de szíve van, és ez a szív igazi életet ajándékoz neki. Útitársai a kalandozásban: a Táltos Tücsök és a Pillangó, titokzatosan segíti a Kékhajú Tündér és gyakran félrecsábítja a Macska és a Róka, ám végül hazatalál Gepettohoz, a családi fészekbe. "Pinokkió figuráját azt hiszem, nagyon lehet szeretni – hiszen mindannyian vágyunk arra, hogy a saját utunkat járjuk, ne mások döntsék el az életünk alakulását. – még akkor is, ha ezen a "saját úton" néha szamarak leszünk is. Eközben észre sem vesszük, hogy mi mindent megtanulunk útközben: Emberré érünk." (Czeizel Gábor)  
  Szereposztás
Pinokkió 
Prohászka Fanni 
Táltos Tücsök 
Bohoczki Sára 
Tündér 
Szoták Andrea 
Róka 
Ódor Kristóf 
Macska 
Páder Petra 
Gepetto 
Ilyés Róbert 
Holló, Pillangó, Kanóc 
Figeczky Bence 
Meggyesorrú, Cirkuszigazgató 
Bregyán Péter 
Gazda, Csendőr, Szállító 
Gyöngyösi Zoltán 
Bagoly, I. Nyest, 1. Nyú 
Böröndi Bence 
Kocsis, II. Nyest, 2. Nyú 
Chován Gábor 
  Stáblista
Rendező 
Lukáts Andor 
Jelmez 
Pető Kata 
Díszlet 
Sokorai Attila 
Zenei vezető 
Darvas Ferenc 
Súgó 
Mészáros Csilla 
Rendező asszisztens 
Juhász Gabriella 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?