Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

TASNÁDI ISTVÁN: TAPASZTALT ASSZONY
Jászai Mari Színház, Népház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A férfi és a nő... hogyan működik egymással?

Hogyan lehet életben tartani évtizedeken át egy intenzív testi és lelki kapcsolatot, tágabb értelemben: hogyan lehet együtt tartani a családokat? Kin múlik? A nőn? Száz évvel ezelőtt még egyértelműen IGEN volt a válasz. A nő a család lelke, gyökere. Ha a nő eléggé aláveti magát a férfinak, ha eléggé biztos, nyugodt, meleg otthont tud teremteni számára úgy, hogy közben szexuálisan is izgató maradjon, akkor a férfi maradni fog. És ma mi a helyzet? Az előadás több korabeli leánynevelő brossura alapvetéseiből kiindulva igyekszik megtalálni a mára érvényes válaszokat. Írta: Tasnádi István és a társulat Köszönet Vinnai Andrásnak és Ábrahám Eszternek Az előadás 16 éven aluliak számára nem ajánlott
  Szereposztás
Színész 
G. Erdélyi Hermina 
Színész 
Gál Elvira 
Színész 
Pámer Csilla 
Színész 
Pesitz Mónika 
Színész 
Vicei Natália 
Színész 
Baráth Attila 
Színész 
Kovács Nemes Andor 
Színész 
Hajdú Tamás 
Színész 
Pálfi Ervin 
Színész 
Ralbovszki Csaba 
Színész 
Szőke Attila 
Színész 
Kalmár Zsuzsa 
  Stáblista
Rendező 
Tasnádi István 
Rendező asszisztens 
Kocsis Valéria 
Zeneszerző 
Monori András 
Zenei munkatárs 
ifj. Kucsera Géza 
Díszlet 
Szilágyi Nándor 
Jelmez 
Ledenyák Andrea 
Dramaturg 
Góli Kornélia 
Dramaturg 
Brestyánszki B. R. 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?