Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BOLOND VASÁRNAP - TÜKÖRKÉP TÁRSULAT
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Valentyin Katajev komédiája nyomán. Műfaj: Színház.

„Aki egyszer a Napraforgó üdülőben pihent, többé nem tud pihenni… máshol.” Zürcsev nem relaxálni jön a Napraforgóba, hanem egy aláírásért az ott üdülő Leo Bujkálovtól. Azonban egyszerű munkásemberként nem könnyű bejutni, így a férfi a híres tornász bajnoknő, Klára Lurkóva férjének adja ki magát. A terv működik, elindul megkeresni Bujkálovot, ám egyszer csak megjelenik maga Klára, hogy kivegyen egy szobát, és találkozzon szerelmével, Ivánnal. Ha ez nem lenne elég bonyodalom, a félőrült professzor felesége, Tudorina rögeszméje, hogy Bujkálov a szeretője, és a képzelt viszonyról tájékoztatja férjét is. Bujkálov ezután minden lehetséges helyre elbújik az üdülőbe tartó férj haragja elől, jelentősen megnehezítve az őt kereső Zürcsev dolgát, aki közben az álfeleségét is próbálja elkerülni. A nagy összevisszaságban Vera Szigorova igazgatónő és Sokkova doktornő mindenkit fenyőesszencia fürdőre és sokkterápiára akar beutalni, hogy kicsit lenyugtassák a kedélyeket. A káosz fokozódik, amikor megérkezik Iván, és megtudja, hogy élete párjának az állítólagos férje a Napraforgóban szállt meg… A Bolond vasárnap címéhez híven egy igazi káoszba torkolló, helyzetkomédiában bővelkedő napnak a történetét meséli el. Az orosz irodalom jelentős alakja, Valentyin Katajev ízig-vérig komédiát írt, a fordítást pedig egy magyar kincsünknek, Romhányi Józsefnek köszönhetjük. Szereposztás: Leo Bujkálov- Korcsmáros András Oszkár Zürcsev- Darányi Ádám Helena Tudorina- Nagy Katalin Vera Szigorova- Polyák Valéria Klára Lurková- Rumán Cintia Iván Sóvárgov- Getto Márton Olga- Bezzegh Bettina Tódor Tudorin Professzor- Csík Csongor Róza Zürcseva- Bukovics Henrietta Rendező: Polyák Valéria A TükörKép Társulat: 2014 szeptemberében alakult a társulatunk, amely egy csapat lelkes fiatalból áll. Közös vonás a tagok között: imádjuk a színházat, és egymást. A TükörKép Társulat tagjai mind a színház területén tevékenykednek, iskolatársakból, baráti társaságokból verődtünk össze, hogy azt csináljuk, amit szeretünk: színházat. Első produkciónk Molnár Ferenc: Az ibolya című vígjátéka volt. Jelenleg több előadást is próbálunk párhuzamosan, a következő premierünk egy fergeteges orosz vígjáték, a Bolond vasárnap. Ebben a darabban mindenkiből kitörhet a benne lakozó őrült és humorból nem lesz hiány. A dalokat a társulat főrendezője, Polyák Valéria írta, a táncokat a társulat vezetője Rumán Cintia, és Tóth Alex koreografálták.   Az előadás időtartama: 120 perc Két részben, szünettel
  Stáblista
Rendező 
Polyák Valéria 
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
  Hogy tetszett?