1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
VADON NŐ - MALEK ANDREA
Centrál Színház - Kisszínpad
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga:
8.9 / 10
736 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
Vadon NŐ világzenei kortárs sanzonest Szokatlan, pikáns, szívhezszóló, magávalragadó... Nőkről nem csak Nőknek

...már maga a cím előrevetíti azt a tényt, hogy bármi hangozzon is el ebben az intenzív órában, képtelenség elfojtani, megzabolázni, levágni, megölni, mert ez a dolog újra kitör, lerázza a békjót, visszanő, feltámad.

Nevezhetjük ősi erőnek, és mivel mi hárman vagyunk lányok...Kiss Judit Ágnes és Fűri Anna közös dalai az én előadásomban egy nőt festenek le.

A dalok különböző rádiójátékok, színdarabok és musicalparódiák részletei, és így összefűzve mégis egyetlen életutat írnak körül.

Kiss Judit Ágnes a maga egyedülálló nyelvi képességeivel, kegyetlenül pontos, bombasztikus humorával, sebezhetőségével és bölcsességével olyan dolgokat fogalmaz meg, amiért mi előadók csak hálásak lehetünk. Felszabadító élmény játszani azokat a helyzeteket, és hallgatni a mondatokat, amelyeket eddig még magunk előtt is titkokban tartottunk.

Füri Anna Judit ideális szerzőtársa. A jazzből, folklór elemekből, klasszikus- és hagyományos színházi zenéből álló ízléses muzsika viszi a szavakat a hátán, mint a sínek a hullámvasutat.

Lakatos Róbert felvidéki brácsaművész improvizációi, hangulatfestő motívumai kamarazenéléssé emelik a színházi estet, ahol a szerző, Anna zongorázik.

Jantyik Csaba rendezése lehetőséget adott arra, hogy én maximálisan én legyek a színpadon.

Olyan nyíltan játszhatok, ahogy eddig soha. Talán azért, mert nem tudtam, vagy mert nem mertem. Malek Andrea Közreműködők:

Malek Andrea - ének
Fűri Anna - zongora, ének
Lakatos Róbert - brácsa, hegedű, ének Rendező: Jantyik Csaba

Helyszín

Centrál Színház
Budapest, 1065, Révay u.18.
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!