Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SOLTIS LAJOS SZÍNHÁZ: UGRÁS A CSÖNDBE, AVAGY AZ IDŐ ELKERÜLHETETLENSÉGE
MU Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 510 értékelés alapján
  Leírás
Legújabb mozgásszínházi produkciónkhoz többek között Pilinszky, Picasso, Hamvas Béla, Weöres Sándor, Feldmár András szövegeit használtuk fel.

Az említett írók személyéből is látszik, hogy a szövegtörzset tekintve egy filozófiai jellegű előadás készül, melynek tartalmait hol ellenpontozza, hol aláhúzza a fizikai színházi forma.
A produkciót elsősorban fiataloknak szánjuk, akik ebben a formában talán könnyebben tudják megemészteni a magasröptű gondolatokat, és a szintén fiatal játszók képesek lesznek testközelbe hozni azt a gondolati minőséget, melyet a felsorolt szerzők képviselnek. Szereplők: Boznánszky Anna, Bruckner Roland, Lang Letícia, Mihácsi Veronika, Nyári Zsolt, Tóth Ákos
Rendezte: Benkő Ágnes
Zene: Gregorich Zsófia, Kovács László
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
XI., Körösy József u. 17. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!