Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TRANS-FORMATION
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A 2005 júliusában alakult Trans-formation együttest a jazz világában szokatlan hangszer-összeállítás, s ennek eredményeképpen különleges, egyéni hangzás jellemzi.

A ritmus-szekciót gitár, basszusgitár, dob és ütőhangszerek alkotják, ezekhez társul a fuvola, illetve a szopránszaxofon. Pályafutásuk során a játékosok mindegyike tett már kitérőt más zenei stílusok felé is. A saját kompozíciókat játszó együttes tagjai ezeket a tapasztalatokat, irányzatokat, érzéseket különleges zenei szövetté alakítják – transzformálják, innen a TRANS-FORMATION név. Zenéjüket csak igen tágan értelmezett módon lehet a jazz műfajába besorolni, hiszen az gyakran tartalmaz kortárs zenei elemeket és helyenként világzenei hatások is fűszerezik. A szerzeményeket legtalálóbban „kortárs jazz-fantáziáknak” lehet nevezni, melyeket az érzelmek és hangulatok rendkívüli sokszínűsége jellemez: melankolikus, harsány, édeskés, tüzes, fanyar, játékos és helyenként groteszk. A zenekar harmadik, Áramlás című albuma tavaly áprilisban jelent meg. Közreműködik: Pozsár Eszter - fuvolák, szaxofon
Eichinger Tibor - gitár
Frey György - basszusgitár
Pusztai Csaba - dob, ütőhangszerek Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?