Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
CYRANO
RaM Colosseum

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Új romantikus musical a Ram Colosseumban! Cyrano! A nagy orrú lovag legendája életre kel, mert jól csak a szívével lát az ember!

Külcsín vagy belbecs? Ez az emberi lélek örök dilemmája. Lehet-e szeretni valakit, aki csúnya? Tud-e a szív győzedelmeskedni a társadalmi elvárásokkal szemben? Előnyt élvezhet-e az igaz szeretet? Olyan korszakot élünk, ahol ez a téma központi szerepet kap a mai ember életében, mert egyre erősebb bennünk a felismerés, miben is rejlik az igazi boldogság. A XVII. századi Párizsban játszódó történet főhőse a kiváló költő, és páratlan kardforgató Cyrano de Bergerac, aki esküdt ellensége minden képmutatásnak. A férfi nemes lelkű, gyöngéd szerelmes, aki hatalmas orra miatt szerelme viszonzására sohasem számíthat. Szívszerelme, Roxán egy nála átlagosabb észbeli képességű férfit részesít előnyben, Christiant, aki azonban fiatal és jóképű, ráadásul Cyrano barátja. Cyrano Christian nevében udvarol csodálatos versekben Roxánnak, az ő kedvéért védi a fiút a háborúban. Az ifjú azonban mégis elesik, Roxán kolostorba vonul, és már túl későn jön rá az igazságra, ki is írta a leveleket valójában… „Csak egyet szerettem egész életemben, s kétszer vesztettem el!” A kérdés örök és időtlen: vajon  mi erősebb, a szerelem vagy a barátság, s mi fontosabb, a szépség, avagy a szellem? Szereposztás: Cyrano de Bergerac: Pintér Tibor Roxán: Békefi Viktória Christian: Mohácsi Márk Duenna: Lőrincz Andrea Le Bret: Várfi Sándor Guiche gróf: Dancs János Ragueneau: Bencze Sándor Montfleury: Mező Zoltán Alkotói stáb: Zeneszerző: Szekeres Géza Dalszöveg: Bradányi Iván Rendező: Pintér Tibor Koreográfus: Patuzzi Mónika Díszlet: Domján Gábor   Technikai vezető: Csukay Zoltán
  Szereposztás
Cyrano de Bergerac 
Pintér Tibor 
Roxán 
Békefi Viktória 
Christian 
Mohácsi Márk 
Duenna 
Lőrincz Andrea 
Le Bret 
Várfi Sándor 
Guiche gróf 
Dancs János 
Ragueneau 
Bencze Sándor 
Montfleury 
Mező Zoltán 
  Stáblista
Rendező 
Pintér Tibor 
Dalszöveg 
Bradányi Iván 
Koreográfia 
Patuzzi Mónika 
Díszlet 
Domján Gábor 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A RaM Colosseumban a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed, ha előzetesen átküldöd azt a rampenztar@experidance.hu email címre - kérjük, ehhez mindenképp időben érkezz!
  Cím
  Hogy tetszett?