Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MAO SZERZŐI EST SOROZAT – DINYÉS DÁNIEL
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A szerzői est két felében két különböző indíttatású zeneszerzői aspektus jelenik meg.

Közreműködik: Petrik Andrea - ének
Hajós András - ének
Modern Art Orchestra
művészeti vezető: Fekete-Kovács Kornél
Vezényel: Dinyés Dániel Dinyés Dániel a Bartók Béla Konzervatórium elvégzése után a Liszt Ferenc Zeneművészeti egyetem zeneszerzés szakán végzett. Több díjat nyert az első UMZF zeneszerző versenyen és külföldi versenyeken. 2007-ben majd 2016-ban New Yorkban adták elő darabjait egy kortárszene fesztivál keretében. 2003 óta dolgozik rendszeresen színházakban, mint zongorista, karmester és zeneszerző. Dolgozott többek között a Nemzeti Színházban, Vígszínházban, Radnóti Színházban, Katona József Színházban, Magyar Állami Operaházban, zenei vezetője volt a Bárka Színháznak, a Kaposvári Csiky Gergely Színháznak és az Ördögkatlan Fesztiválnak. 2008 óta vezényel szimfonikus koncerteken és rendszeresen dolgozik a Modern Art Orchestrával is. A koncert első részében a szerző kifejezetten a Modern Art Orchestrának írt szvitje szólal meg, Fekete-Kovács Kornél szólójával. Ez a szvit a közösen létrehozott Gil Evans-Miles Davies koncert élményanyagán alapul, szerkezetében és zenei gondolkodásában megidézve, de még inkább továbbgondolva a két nagyszerű muzsikus zenéjét, művészi világát. Az est második felében a Dinyés Dániel - Hajós András szerzőpáros színházak számára készült dalaiból hangzik el egy válogatás, amit a szerző erre az alkalomra hangszerelt a MAO-nak. A dalokat a Radnóti Színház kiváló színésznője Petrik Andrea és a szerzőtárs Hajós András adják elő. Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?