Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KADA AD LIBITUM
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Kada (Ad Libitum) lassan két évtizede létező improvizatív műhely, melynek központi alakja Válik László.

Közreműködik: Válik László - gitár
Keszei Krisztián - basszusgitár, gitár
Váczi Dániel - szaxofon
Bartók György - zongora, orgona
Sárvári Kovács Zsolt - dob „A Kada (Ad Libitum) lassan két évtizede létező improvizatív műhely, melynek központi alakja Válik László, aki a gitározással más hallópontból is foglalkozik: ugyanis ő az egyik legjobb hírű hangmérnök, hosszabb ideje saját stúdiót működtet. Elsősorban azért zenélnek, hogy a rohanó világnak kicsit ellen tartsanak – ezt állítják ennek megfelelően régen frissült honlapjukon. De az időérzékkel nincs baj, a mélyben zajló folyamatok, az absztrakt szint zenei ábrázolására törekednek, noise, szabad improvizációs jazz és még néhány stílus kifejezőeszközeit használva.”
Zipernovszky Kornél „A zenekar új albuma egy sorozat első tagja és a négy tételes műnek nincs deklarált szerzője, hiszen minden résztvevő szabad improvizációkkal járul hozzá a produktumhoz. A téma az a napszak, amely a múló idő legjellemzőbb része: az egymás utáni idősíkok átvezető szakasza. Ilymódon a tételek tehát: az Este, az Éjszaka, a Hajnal és a Reggel. Kíváncsian várjuk a sorozat folytatását.” írja Márton Attila a zenekar 2015-ös Távolbanézés című albumáról. A három albumra tervezett sorozat második darabja a koncert alkalmával jelenik meg. Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?