Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: NÉMETH KYRA SMALLCHESTRA
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Németh Kyra Smallchestra egy szerencsésnek mondható találkozás eredményeként létrejött fiatal zenekar, bár a tagok meglehetősen régóta és jól ismerik egymást mind zeneileg, mind emberi oldalról.

Pallai Péterrel, a Harmónia Jazzműhely egyik programfelelősével történt tavaly nyári véletlen találkozásuk révén az akkor még csupán két (!) fix tagot számláló társaság meghívást kapott egy koncertre a Budapest Jazz Clubba. Süle Kornél dobossal több ízben dolgoztak már együtt, de a BJC-beli koncertre még így is saját bőgős nélkül érkeztek, s alkalmi zenésztársukkal, Oláh Péterrel a koncert előtt egy órával ismerkedtek meg. A kirobbanó sikerű koncertről így számolt be Pallai Péter: „… vízesésnyi adrenalin áradt Kyrából, sztenderdeket, de Beatles, Michael Jackson és Randy Crawford átdolgozást is énekelt, amelyek Kyra tolmácsolásában frenetikusak és jazzesek voltak. Olyan ízlésesen és eredeti módon formálta a maga képmására akár a pop sikereket, akár a jazz örökzöldeket, hogy az a legigényesebb jazzrajongóban sem hagyhatott hiányérzetet.” A zenekar mai formáját 2015 novemberében nyerte el, amikor Nagy Ferenc bőgős igent mondott felkérésükre és azóta a zenekar aktív tagja. Közös munkájuk második állomásaként januárban részt vettek a MÜPA Jazz Showcase-en, ahol a közönség nagy szeretettel fogadta a gyökerekhez visszanyúló repertoárjukat. Közreműködik: Németh Kyra - ének
Pingiczer Szilárd - zongora
Nagy Ferenc - nagybőgő
Süle Kornél - dob Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?