Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
DOT. CONSLA COMPANY - MŰHELY ALAPÍTVÁNY: P@88W0RLD
MU Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 507 értékelés alapján
  Leírás
Dot.Consla Company - Műhely Alapítvány: P@88w0rLd

Nap mint nap jelszavakat használunk.
Mindannyian átéltük már „az elfelejtett jelszó” pillanatát. A jelszó egy általunk létrehozott „stop” egy rendszerben, mellyel gyakran képesek vagyunk saját magunkat is kizárni. De mire is való a 'password'? Valójában mit jelent a biztonság? Hol is vagyunk biztonságban? Jó nekünk, ha biztonságban vagyunk? Vajon vannak ilyen jelszavak a testünkön, testünkben is? És kinek adunk „hozzáférést”, ki ismerheti jelszavainkat?
Kódok világában, passworld-ben élünk.

Alkotók-előadók: Ujszászi Dorottya, Frigy Ádám
Hegedűművész: Ujszászi Kinga
Elektronikus hangzás: Mádi László
Fény: Vajda Máté
Konzultáns: Quan Bui Ngoc (VN/B), Téri Gáspár

Koprodukciós partner: Műhely Alapítvány
Támogatók: EMMI, MU Színház, NKA, SÍN Kulturális Központ

Az előadás a ”Múlttal a jövőért” programsorozat része.

Ujszászi Dorottya a Győri Tánc- és Képzőművészeti Iskoláját szakmai Nívó-díjjal végzi. Budapest Táncszínház, PR-Evolution, Inverse Dance, Badora Társulat, és a Magyar Nemzeti Balett modern estjeiben szerepel. Jardin d’Europe és többszörös Fülöp-Viktor ösztöndíjas. Külföldön Hubert Essakow Dance (UK), Quan Bui Ngoch, - Les Ballet C de la B táncosának - '3art3 Company' (CH) darabjaiban táncol. Ranglista vezető versenytáncos, 2011-től a nemzetközi salsa élet meghatározó alakjává vált Leon Rose-zal.(UK/FR). Sokrétű tudását a kortárs tánc, kontakt improvizáció és salsa ötvözetéből alkotott CONSLA műfajában összegzi. Melynek kutatásán, fejlesztésén 2010 óta dolgozik. Saját társulata a Dot.Consla Company és Consla Core. 2013-ban társulatával a Swatch Art Peace Hotel rezidense, munkáját a 2015-ös Velencei Biennálén bemutatták.

Legutóbb a Közép-Európa Táncszínháznak koreografálta Click c. első CONSLA táncszínházi darabját.

Frigy Ádám a Talentum Táncművészeti szakközépiskola elvégzését követően a Fejes Ádám nevével fémjelzett MU Terminálban folytatta tanulmányait. A megszerzett tudást pedig olyan jeles hazai és külföldi alkotók munkáiban kamatoztatta, mint például Gergye Krisztián, Barta Dóra, Hámor József, Andrea Boll (CH/NL) valamint Jivko Jeliazkov (BG). 2011-től pedig a Közép-Európa Táncszínház tagjaként dolgozott. 2014-ben a társulat „Fázisok” elnevezésű kísérletező műhelymunka keretén belül készítette el Mádi Lászlóval közösen „Polaritásaim” c. duettjét.

Ujszászi Kinga hegedűművész a budapesti Zeneakadémia elvégzése után Londonban, a Royal Academy of Music régizene tanszakán tanult, majd Anglia és Európa vezető historikus együtteseinek (The Orchestra of Age of Enlightement, the Orchestra Revolutionere et Romantic, The Academy of Acient Music) lett tagja. 2012/13-ban az Európai Unió Barokk Zenekarának volt koncertmestere Riccardo Minasi illetve Stefano Montanari vezetése alatt. Vezetője a madridi Academia de las Luces és a Spiritato együtteseknek, valamint számos kamarazenei formációnak. Rendszeresen tart mesterkurzusokat, legutóbb 2015 őszén Bieber Rózsafüzér szonátáiról tartott előadást a List Ferenc Zeneművészeti Egyetemen.

   
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
XI., Körösy József u. 17. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!