Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KAPASZKODJ MALVIN, JÖN A KANYAR!
Gózon Gyula Kamaraszínház - Stúdió Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Kerekes Imre: Kapaszkodj Malvin, jön a kanyar! felolvasó színház

TÁBORI SZÍNJÁTSZÓINK ELŐADJÁK
„KAPASZKODJ MALVIN,JÖN A KANYAR” CÍMMEL
EGY HÁBORÚS ESEMÉNY HITELES TÖRTÉNETÉT
AZ IGAZGSÁGNAK MEGFELELŐEN AZZAL A SZÁNDÉKKAL,
HOGY AZ ÖSSZES JELENLEVŐK LÁSSÁK
MI TÖRTÉNT VELÜNK. 1959-ben adták ki „A 2. magyar hadsereg megsemmisülése a Donnál” című könyvet a Hadtörténeti Intézet levéltárának anyagából.
A könyv a 2. magyar hadsereg parancsainak egy részét tartalmazza, továbbá részleteket a hadsereg hadműveleti és harctudósítási naplóiból.
Ennek az eredeti forrásokat közlő dokumentum-gyűjteménynek alapján készült a darab, mellőzve a történetírók és kommentátorok szintézisét.
Maguk a tények megtalálhatók a 2. magyar hadsereg tisztjei által vezetett harci naplókban és a hadsereg parancsaiban.  „Nem elég, ha a gondolat megvalósulásra tör, a valóságnak önmagának is a gondolatra kell törekednie.” (Marx)  „A múlt éppen úgy velünk van, mint a jövő.” (Camus) A felolvasó színházi előadást játsszák a Kaposvári Egyetem IV. éves színművész hallgatóiosztályfőnök: Vidnyánszky Attila látvány: Sebők Júlia rendező: Nagy Péter István Jegyár: 2000 Ft. Helyszín: a színház Stúdiója
  Stáblista
Rendező 
Nagy Péter István 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a Gózon Gyula Kamaraszínházban elég bemondanod a neved pénztárban!
  Cím
  Hogy tetszett?