Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A SZÉPSÉG ÉS A SZÖRNYETEG
Gózon Gyula Kamaraszínház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A szépség és a szörnyeteg Zenés mesejáték Április 30-án, szombaton 11.00 órakor

A Szépség és a Szörnyeteg c. mesejátékunk eredete egy orosz népmese, "A bíbor Rózsa". A klasszikus mesében - mint ahogy a mi feldolgozásunkban is - a jó megküzd a rosszért! Nem a rosszal - sárkánnyal vagy egyéb kultikus hőssel -, hanem a rosszért, hogy ne legyen többé rossz! A megátkozott Hercegért küzd Szépség - a polgárleány, hogy megszelídítse, és szörnnyé varázsolt arca újra emberi legyen! A történet egyszerű, mégis magával ragadó, hiszen ki tudna ellenállni Szépségnek! És ki ne akarná, hogy szeretetével, szelídségével és szépségével legyőzze a varázslatot - és kimondja az örök igazságot: A szeretet soha el nem múlik! „A bíbor Rózsa” című orosz népmese nyomán írta Borbély Viktória Versszöveg: Csík Csaba Zenéjét szerezte: Jiling Jácint Szereposztás: Szépség: Vincze Kata Szörnyeteg: Borbély János Herceg, báty: Balogh Ferenc Apa: Szabó Endre Tündérasszony: Fodor Viktória Díszlet: Keresztury Kata Scenica-látvány: Juhász András Maszk: Koryürek Vera Jelmez-kellék: Török Sarolta - Szondray Szandra Játékidő: kb. 60 perc
  Szereposztás
Szépség 
Vincze Kata 
Szörnyeteg 
Borbély János 
Herceg, báty 
Balogh Ferenc 
Apa 
Szabó Endre 
Tündérasszony 
Fodor Viktória 
  Stáblista
Író 
Borbély Viktória 
Versszöveg 
Csík Csaba 
Díszlet 
Keresztury Kata 
Scenica-látvány 
Juhász András 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a Gózon Gyula Kamaraszínházban elég bemondanod a neved pénztárban!
  Cím
  Hogy tetszett?