Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
THE BEATLES SOLDIERS
Katona József Színház - Katona

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.9 / 10) - 226 értékelés alapján
  Leírás
The Beatles’ Soldiers – Beatles-emlékest a Katonában

Április 10-én este különleges konstellációval találkozhatnak a nézők a nagyszínpadon: Beatles’ Soldiers címmel a The BlackBirds Beatles-emlékzenekar műsorára kerül sor: több mint 800 magyarországi és külföldi fellépés után az együttes a Katonában ünnepeli 12. születésnapját. Az est érdekessége, hogy a színház-koncerten a zenekar állandó tagjai mellett felbukkan Keresztes Tamás, Kocsis Gergely, Nagy Ervin és Czutor Zoltán, a Nyers és a Belmondo frontembere. A The BlackBirds zenekar fiatal zenészei büszkék rá, hogy már 12 éve öregbítik a magyar „Beatles-mániát” a világ színpadain! Céljuk, hogy az eredeti és korabeli hangszerekkel, a Beatles fellépőruháinak másolatival és az eredeti Beatles-hangzással a ’60-as évek világába repítsék el közönségüket, mintha egy Beatles-koncerten lennének. VIDEÓK Beatles’ Soldiers
A Blackbirds zenekar koncertje
Katona József Színház, nagyszínpad      
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
1056, Petőfi Sándor u. 6. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!