Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BACH + MODERN / BTF
BMC - Budapest Music Center – Koncertterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 68 értékelés alapján
  Leírás
A KOR-TÁRS hangversenysorozat zárókoncertje

J. S. Bach: g-moll toccata, BWV 915
J. S. Bach: D-dúr gambaszonáta, BWV 1028
J. S. Bach: h-moll szonáta hegedűre és zongorára, BWV 1014
J. S. Bach: C-dúr versenymű két zongorára, BWV 1061 (zenekar nélkül) Bartók: Improvizációk magyar parasztdalokra
Janáček: Pohadka
Messiaen: Téma és variációk
Debussy: Petite Suite Amikor Johann Sebastian Bach zenéjét halála után bő fél évszázaddal a szélesebb közönség is felfedezte magának, felismerték, hogy ez a réginek gondolt muzsika valójában kortárs zene – mindig aktuális, mindig modern. Az elmúlt kétszáz évben nem is volt olyan zeneszerző, akit J. S. Bach zenéje így vagy úgy ne inspirált volna.

A KOR-TÁRS sorozat J. S. Bach, valamint kortárs és modern szerzők műveit szólaltatja meg több helyszínen, fiatal tehetségek előadásában. A hangversenyen fellépő zongoristák – a Járdányi Pál Zeneiskola jelenlegi és volt növendékei – és vendégeik a kiváló zenepedagógiai műhelyt is ünneplik. A fiatal művészek számos hazai és nemzetközi verseny díjazottjai, akik hazánkon kívül Európa és a világ neves koncerttermeiben is felléptek már. Közreműködik:
Érdi Tamás [5], Medgyesi Zsolt [4/8], Radnóti Róza [2/6], Ránki Fülöp [3/7], Szilasi Dávid [4/8], Vida Mónika Ruth [1] – zongora, Stark János [3/7] – hegedű, Virág Mátyás [2/6] – cselló  
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?