Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FŐHŐS - NOVÁK PÉTER
IMPRÓ - IMPRÓ.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Momentán Társulat március 4-én, a Főhősben, Novák Péter életével játszik.

A zsezsgés maga. Egy óriási energiabomba. Folyamatosan alkot, tervez, mindig ezer ötlet van a fejében. Fenntarthatósági élharcos. Zeneszerző, színész, énekes, szövegíró és persze, ha néptánc, akkor biztosak lehetünk benne, hogy feltűnik. Ő Novák Péter. Vagyis ennél sokkal több. A farsangi hangulatból felocsúdva március hónapra különleges Főhőst tartogatunk számotokra, mely igazán mozgalmas előadást ígér. Novák Péter, a Momentán Társulat régi barátja elvállalta felkérésünket és örömmel ül az Impró forrószékébe, hogy meséljen nektek mindarról, amiről talán másutt soha. Miként definiálja magát? Mi a kedvenc étele és hogyan képzeli el magát 20 év múlva? Vagy mikor volt életében először szerelmes és milyen apukának tartja magát? Március 4-én minden kiderül. Várunk benneteket sok-sok impróval és szeretettel!
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?