Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
CLUB SZÍNHÁZ: FEHÉRLÓFIA
Művészetek Háza Gödöllő - József Attila Stúdiószínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Club Színház Chili csoportjának premier előadása

Azokban az időkben, amikor a mesék keletkeztek a természeti körülmények között élő népeknél, de még az azt követő időszakban is egészen a 19. századig a mesék felnőttekhez szóltak. Minden kisközösségnek megvolt a maga mesemondója, aki őrizte a hagyományokat, majd továbbörökítette azokat. A mesék szerepe pedig nem más volt, mint hogy felkészítsenek az életre, egyszóval útravalóval, „hamuba sült pogácsával” lássák el a fiatalokat. A bizonyos mesebeli szituációk pedig segítettek megoldani, feldolgozni a mindennapi életben felmerülő  problémákat. Rendezte: Farkas Lilla és Halász Tibor
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?