Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
DÖNTS A MOSTBAN! ÉLJ INTUITÍVEN! (EGYNAPOS INTENZÍV KURZUS)
IBS Office Center

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Ösztönös döntéshozatal, intuitív helyzetértékelés a mindennapi életben (elmélet és gyakorlat)

Paulinyi Tamás író-pszi kutató egynapos intenzív önismereti és képességfejlesztő kurzusa

Életünkben, munkánkban gyakran fordul elő, hogy a logikus, racionális átlátás alapján hozott döntések nem hozzák meg a kívánt eredményeket, a helyes „ráérzések” híján pedig sokszor megyünk el olyan lehetőségek és pozitív választások mellett, amelyek – később nyilvánvalóvá válva – helyénvalóak lettek volna. Az ilyen helyzetekben éppen azt a képességünket nem vetjük latba, amit intuíciónak vagy ösztönösségnek nevezhetünk, vagyis azt a plusz potenciált, ami mindnyájunkban – jobbára kiaknázatlanul – létezik. Ezeket a képességeket nem megszerezni, megtanulni vagy elsajátítani kell, hanem a természetes működésüket gátló tényezőket kell felszámolni azok megismerésével és megszüntetésével. Az intuíció helyes használatát ugyanis leginkább megmerevedett szokásaink, szemléleti előítéleteink és emocionális-pszichés elakadásaink lehetetlenítik el, így elsődleges cél a korrekt önismeretet feltáró munka, és a tanulságokból leszűrt feladatok szokássá váltása. A képzés alapját az alternatív tudatkutatás és az anomáliás tudatjelenségek vizsgálatának naprakész eredményei jelentik, amelyek megismertetésével a kurzus speciális jelleggel, a gyakorlati életben alkalmazható ösztönös és intuitív döntéshozatalt is segíti.

az előadóról:
Paulinyi Tamás író, pszi-kutató több mint húsz éve foglalkozik a pszi-képességek (telepátia, megérzések, stb.) tudományos vizsgálatával, az általa vezetett Szintézis PSZI-Labor nemzetközi szinten kiemelkedő eredményekkel büszkélkedhet, a közeljövő kutatási tervei között pedig kiemelt szerepet kapnak a tudatosálom-telepátia és az ösztönös pszi-reakciók vizsgálatai. Paulinyi közel ennyi ideje kutatja a módosult tudatállapotok szerepét a hétköznapokban és a pszi hatásokban. A majd húsz éve működő SZINTÉZIS Szabadegyetem alapítója és igazgatója, s e képességeknek a fejleszthetőségét és önismereti célú használatát is oktatja. további info:
http://www.szintezis.info.hu/Paulinyi-kurzusok/DONTS-A-MOSTBAN
https://www.facebook.com/events/461155167414885/ - jegyárak:
kedvezményesen:  diákoknak, nyugdíjasoknak, Agykontroll-t végzetteknek március 11.-ig: 10.000 Ft,  március 12.-től:12.500 Ft
teljes árban:  március 11.-ig: 12.500 Ft,  március 12.-től: 15.000 Ft

- előadás időpontja, színhelye:

2016. március 20. (vasárnap), 10-18 h
IBS-OC (Residence Hall), 1021 Budapest, Tárogató út 2-4.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
  Cím
  Hogy tetszett?