Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PLAYKID DEBRECEN
Főnix Csarnok

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Idén első alkalommal Debrecenbe is elvisszük PlayKID gyermekrendezvényünket. Május 15.-én a debreceni Főnix csarnokban látunk vendégül minden szórakozni vágyó gyermeket és felnőttet. Gyermekrendezvényeink célja, hogy színvonalas programot kínáljon a családoknak rengeteg játéklehetőséggel.

Ez egy minden ízében igényes, érdekes és szórakoztató rendezvény. Változatos program- és zenei felhozatalával felejthetetlen élményt nyújt, a legkisebbektől a legidősebbekig, hiszen a szülőket is rengeteg hasznos és érdekes programlehetőséggel várjuk. 

Az egész napos élmény teli kikapcsolódáson kívül, színes és érdekes zenei palettával kedveskedünk a debreceni Főnix csarnokban, a pesti rendezvényekhez hasonlóan. A PlayKID színpadán fellép többek között Kovácsovics Fruzsina. A remek és hangulatos koncertek mellett a PlayKID színpadán bábszínházi előadással és különböző sportbemutatókkal is kedveskedünk majd a nézőközönségnek.

További információkért a rendezvényről látogasson el a www.playkid.hu oldalra, vagy a PlayKID facebook oldalára: https://www.facebook.com/playkidevents . 
Bármilyen kérdés, kérés esetén keressen minket az info@playkid.hu email címen.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?