Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PLAYKID GYŐR
ETO PARK

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Idén első alkalommal Győrbe is elvisszük PlayKID gyermekrendezvényünket. Március 20.-án a győri ETO parkban várunk szeretettel minden szórakozni vágyó kicsit és nagyot.

Gyermekrendezvényeink célja, hogy színvonalas programot kínáljon a családoknak, rengeteg játéklehetőséggel. Ez egy minden ízében igényes, érdekes és szórakoztató rendezvény. Változatos program- és zenei felhozatalával felejthetetlen élményt nyújt, a legkisebbektől a legidősebbekig, hiszen a szülőket is rengeteg hasznos és érdekes programlehetőséggel várjuk. 

Az egész napos élmény teli kikapcsolódáson kívül, színes és érdekes zenei palettával kedveskedünk a győri ETO parkba, a pesti rendezvényekhez hasonlóan. A PlayKID színpadán fellép többek között Gryllus Vilmos, Kovácsovics Fruzsina. A remek és hangulatos koncertek mellett a PlayKID színpadán bábszínházi előadással és különböző sportbemutatókkal is kedveskedünk majd a nézőközönségnek. Színpadi programok: 10:30- 11:00 táncbemutató 11:30-12:30 Gryllus Vilmos 14:00:15:00 Fabula bábszínház 15:00-15:30 Konga City bemutató               15:30-16:00 „Húsvéti készülődés” Rajzverseny eredményhirdetés 16:00-17:00 Kovácsovics Fruzsina

További információkért a rendezvényről látogasson el a www.playkid.hu oldalra, vagy a PlayKID facebook oldalára :https://www.facebook.com/playkidevents . 
Bármilyen kérdés, kérés esetén keressen minket az info@playkid.hu email címen.
  Stáblista
Zenész 
Gryllus Vilmos 
Énekesnő 
Kovácsovics Fruzsina 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
  Cím
9027, Nagysándor József utca 31. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?