Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
EXPERIDANCE: ESSZENCIA
RaM Colosseum

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Fergeteges válogatás az ExperiDance 15 évéből

A magyar néptáncok az érzelmek páratlanul széles skáláját jelenítik meg, köszönhetően az improvizatív elemeknek és a feszes ritmusoknak. 2000-ben ezeken az alapokon indult a mára nemzetközi szinten elismert társulat, az ExperiDance Production, akik a legizgalmasabb modern táncokkal ötvözve tették a magyar folklórt a világ kedvencévé.   Az Esszencia – A ritmus ünnepe című előadás bevezetés ebbe az egyedi világba: az ExperiDance Production tudásának legjava, a ritmus valódi ünnepe a színpadon. A tánctársulat rendező-koreográfusa, Román Sándor a 15 éves alkotómunka legjavát, a legnagyobb közönség-kedvenceket válogatta össze, miközben az ExperiDance titkait is megmutatja. A kulisszák misztikus világa a színen feltűnő porondmesteren, az epekedő zenebohócon és az ő balerinájának szerelmén keresztül elevenedik meg ebben a 21. századi show-elemekkel tökéletesített produkcióban.
  Stáblista
Direttore 
Dénes Nándor 
Műlovarnő 
Rimár Izabella 
Bohóc: Flik 
Bistei Judit 
Bohóc: Flak 
Holman Enikő 
Violinkulcs a zenebohóc 
Újszászi András 
Nyakigláb bohóc  
Patonai Zsolt 
Mitugrász bohóc  
Reszneki Domán 
Zenebohóc szerelme 
Morvai Veronika 
Magicman 
Benkő Dávid 
Rendező-koreográfus 
Román Sándor 
Producer 
Vona Tibor 
Díszlet 
Nemes Takách Kata 
Zene 
Czomba Imre 
Zene 
Rossa László 
Jelmez 
Debreczeni Ildikó 
Hangtechnika 
Kupcsik Bertalan 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A RaM Colosseumban a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed, ha előzetesen átküldöd azt a rampenztar@experidance.hu email címre - kérjük, ehhez mindenképp időben érkezz!
  Cím
  Hogy tetszett?