Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

SZEGFŰ ÉS JANIKA
Sanyi és Aranka Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Két színész azt a feladatot kapja, hogy vigye színre a magyar drámairodalom legszebb szerelmes drámáját.

Ismertető: Ez a darab ez nem az, csak olyan mintha az lenne. Hisz a cím is teljesen más. Rendben, az is a szerelemről szól, viszont nem így. És a szereplőket sem úgy hívják, mint ott. Sőt, ha ott egy fia az öregasszonynak, nálunk három lánya lesz, és ha ott két összetört szívet hagy maga után az öngyilkos főszereplőjelölt, akkor nálunk majd a két összetört szív fogja összetörni a harmadikat, aki aztán visszajön a túlvilágról mint egy zombi, vagy valami szellem. Na jó, lehet, hogy témában talán egy kicsit hasonlít a kettő egymáshoz, de az biztos, hogy nem azért amiért. Nem. De, mondok jobbat, ha végül mégis azért, akkor sem itt.

Szegfű: Tudod mi a tett halála?
Janika: Mi?
Szegfű: Az okoskodás.
Janika: Hát abból itt nincs sok.

Két színész azt a feladatot kapja, hogy vigye színre a magyar drámairodalom legszebb szerelmes drámáját. De nem sokkal azután, hogy munkához látnak kiderül, hogy nem kapták meg a szükséges jogokat. Az idő szorít, szereplőink kénytelenek más megoldást keresni. Így születik meg végül a címadásában sem kisebb elődök, mint a Bűn és bűnhődés vagy a Vörös és Fekete babérjaira törő Szegfű és Janika. Színész: Levko Esztella
László G. Attila
   
  Stáblista
Rendező 
Barta Árpád 
Producer 
Csató Zsófia 
Dramaturg 
Csizmadia Izabella 
  Jegynyomtatásról
  Cím
  Hogy tetszett?