Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JÁNOS VITÉZ (A VIDÁM SZÍNPAD GYERMEKSZÍNHÁZA)
Vidám Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A szövegkönyvet Petőfi Sándor elbeszélő költeménye alapján írta: Erdélyi Csilla A darabban népdalok és népzenék hangzanak el.

Igazi naiv hőstörténet, amelyben a nép elnyomott fia, Kukoricza Jancsi győzedelmeskedik. Minden megtalálható a műben, ami a népmesék sajátja, és éppen ez által válnak hihetővé a komoly tudás nélkül útjára induló, de végül hőssé váló juhászbojtár kalandjai. Kukorica Jancsi, az árva juhászbojtár és Iluska bontakozó szerelme nem teljesedhet be, hiszen Jancsit elzavarja gazdája a háztól, aki ezért elindul világot látni, s közben a földi kalandokban és meseországban is győzedelmeskedik. A műben számos népmesei motívum található, miközben a realitás és tündérmesei elemek folyamatosan váltakoznak. A színpadon Petőfi Sándor elbeszélő költeménye elevenedik meg szöveghűen, népzenei elemekkel és népmesei motívumokkal vegyítve. Az előadást népdalok, korhű és stílushű jelmezek, valamint bábok és hagyományőrző táncbetétek színesítik.   Kicsiknek és nagyoknak is kellemes kikapcsolódást nyújt az előadás. 5 éves kortól ajánljuk Iluska – Erdélyi Csilla

Kukoricza Jancsi – Danhauser Soma

Mesélő 1 – Kis Bernadett

Mesélő 2 – Máté Dorina

Francia Király – Czakó Roland

Gazda/Zsivány/Halász – Szedő Ákos / Szelle Szilárd,Tündérek,
Banyák, Zsiványok: Langó Bernadett, Langó Nikolett, Sallak Dóra,
Sallak Petra,  Kovács Petra

Koreográfus:  Langó Bernadett
  Stáblista
Koreográfia 
Langó Bernadett 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Vidám Színpadnál elég, ha bemutatod a jegyed okostelefonon vagy bemondod a neved a pénztárban - kérjük, ehhez időben érkezz!
  Cím
  Hogy tetszett?