Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SPANYOLUL TUDNI KELL! (A KÖRÚTI SZÍNHÁZ VENDÉGJÁTÉKA)
Vidám Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Március 31-én Tabi László: Spanyolul tudni kell c. darabjával lép fel a Vidám Színpadon a Magánszínházak közül elsőként a Körúti Színház társulata. Vándor Éva, Tahi-Tóth László és Pusztaszeri Kornél mellett a színház fiataljai mutatják be a Gemini együttes slágereivel fűszerezett komédiát.

Tabi László: Spanyolul tudni kell – A Körúti Színház vendégjátéka Egy közép-amerikai ex-diktátor és egy özvegy panziósné véletlen találkozása a Bakonyban. A helyzet talán különös és meglepő, de egy mai komédiában - ahogyan századunkban is - minden megtörténhet. Árulás, cselszövés, szerelem, féltékenység. Minden, ami egy szórakoztató, fordulatos és szellemes történetbe belefér.
  Szereposztás
Viola 
Vándor Éva 
Amadeo 
Tahi Tóth László 
Diego  
Pusztaszeri Kornél 
Margó  
Placskó Emese 
Pablo  
Oroszi Tamás 
Zapata 
Lipták Péter 
Serrano  
Pecsenyiczky Balázs 
Marcsa  
Lehel Kata 
Bokodi 
Raczkó Tamás 
  Stáblista
Rendező 
Galambos Zoltán 
Díszlet 
Ábrahám Péter 
Dalszöveg 
Meskó Zsolt 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Vidám Színpadnál elég, ha bemutatod a jegyed okostelefonon vagy bemondod a neved a pénztárban - kérjük, ehhez időben érkezz!
  Cím
  Hogy tetszett?