Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SZENTPÉTERI CSILLA BAND - COLOURS OF MUSIC KONCERTSHOW
Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Szentpéteri Csilla nemzetközi mércével mérve is egyedülálló képességű zongoraművész, kreatív, szabadszellemű zeneszerző.

Zongoristaként szenvedélyes, virtuóz játékmód, dinamikus színpadi jelenlét és magasszínvonalú szórakoztatás jellemzi. Klassszikus szerzők műveit értelmezi újra, mai, modern hangzásban megszólaltatva azokat, ötvözve saját kreatív gondolataival. Sokszínű világában a komolyzene artisztikus eleganciája találkozik a latin zenék életörömével, pezsgő ritmusával, a jazz játékosságával, a magyar népdalok világzenei hangzásával, a filmzenék patetikusságával és a melodikus rock elementáris energiájával. Unikális, exkluzív új műsora klasszikus és progresszív egyszerre. A látvány különösen hangsúlyos kiegészítője a produkciónak, Csilla zenéjére komponált egyedi látványvilág a tűéles ledfalakon katartikus élményt nyújt. Ez az új műfaj és koncertélmény mindenkinek megadja, amire vágyik, szabadságot, örömet, ritmusokat és harmóniát. Mert minden pillanatában meglep és elvarázsol valami váratlan, eddig nem ismert hang- és képi világgal.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bartók Kamaraszínházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban vagy bemutatod okostelefonon.
  Cím
  Hogy tetszett?