Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GYŐR SYMPHONIC BAND HANGVERSENYE
Pesti Vigadó - Díszterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az együttes 1998 szeptemberében alakult a Széchenyi István Egyetem és a Richter János Zeneművészeti Szakközépiskola közös szervezésében.

Az intézmények fúvós és ütőhangszeres hallgatói vesznek részt a zenekar munkájában, amely számukra egyben a zenekari gyakorlatot is biztosítja.  A zenekar egyik alapítója, valamint mai napig karmestere: Szabó Ferenc. Repertoárjukon kifejezetten fúvószenekarra komponált művek mellett ismert szerzők igényes – főleg komolyzenei – műveinek átiratai szerepelnek. Műsor: Egressy: Klapka-induló Himnusz Lendvay Kamilló: Ünnepi nyitány Balázs Árpád: Concertino Dubrovay László: II. trombitaverseny (km.: Pálfalvi Tamás trombitaművész) Hidas Frigyes: Coriolanus Dubrovay László: Szózat Vezényel: Szabó Ferenc Hidas Frigyes-díjas karmester, a Magyar Fúvószenei és Mazsorett Szövetség elnöke, a győri Széchenyi István Egyetem Varga Tibor Zeneművészeti Intézet tanára és Csikota József ARTISJUS- díjas, Hidas Frigyes-díjas fúvóskarmester, a Szegedi Tudományegyetem Zeneművészeti Karának egyetemi adjunktusa, Fúvószenekarok és Együttesek Magyarországi és Közép-Kelet-Európai Szövetsége WASBE-Tagszervezetének elnöke.    
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?