Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

A SAJÁT ÉLETÜNK MITIKUS KEZDETE / MIT ÜZEN SZÁMUNKRA A PERINATÁLIS TUDOMÁNY?
VAN EGY HELY Életenergia Központ

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Orosz Katalin traszperszonális pszichológus filmvetítéssel egybekötött előadása a SZINTÉZIS Szabadegyetem szervezésében

"Így születtem, ilyen vagyok" - mondogatjuk, ha valamin nem tudunk változtatni. A perinatális tudomány, mely a magzati élettel foglalkozik, ma már sokkal többet tud, a születés titkairól néhány fátyol már fellebbent. A vetítéssel kísért előadásban, és az azt követő beszélgetésben bemutatjuk a tudományos álláspontot arról, milyen mértékben meghatározó életünk első 9 hónapja életünk összes további hosszára nézve. A hallgatók megismerhetik azokat a kísérleteket, melyeket a tudósok a babák bölcsességének vizsgálatára fejlesztettek ki. A családi kapcsolatok jelentősége éppúgy kibontakozik, mint az, hogy mit tehetnek a szülők, nagyszülők a kisbabák boldogságáért. Több kutató szerint a világ jól-léte függ azon, tudjuk-e babáinkat boldoggá tenni. Az előadásra nemcsak leendő szülőket várunk, éppoly fontos mindannyiunk számára, hogy megismerjünk, megértsünk saját életünk mitikus kezdeteiből minél többet...   Az előadó:
  Orosz Katalin klinikai szakpszichológus, transzperszonális terapeuta:
"Klinikus pszichológusként folyamatosan tapasztalom, hogy a betegség, a krízis kiindulópontja lehet a lelki megújulásnak, modern beavatás a szellemi létezésbe. Ezért lettem 1990 óta egyik hazai képviselője az új irányzatnak, melyet transzperszonális pszichológiának neveznek. Sok év pszichoterápia után úgy éreztem, nagyobb akadály tornyosul előttem belső világomban, mint bármi, amit eddig felfedeztem. Így jutottam el saját születésem történetéhez, melyet hosszú időn keresztül próbáltam megfejteni. Lassan azt is felfedeztem, hogyan fonódik mindez szorosan össze szüléseimmel. Közben egyre többször ismertem fel másokkal végzett terápiás munkámban is a születés és a magzati kor traumatikus eseményeinek érzelmi akadályozó hatását. Tizenöt éve mindezek alapján kialakítottam saját csoport módszertanomat a születés élményének pszichoterápiás feldolgozásához. Többen csatlakoztak ehhez a témához, akikkel egy kísérleti műhelyt alapítottunk. Hiszek abban, hogy az új világ egyik kulcsa a boldog, békés kisbabák kezében van."   A témáról bővebben:
  http://www.szintezis.info.hu/Nyitott-programok/Orosz-Katalin-eloadasa-Febr-28 Helyszín: VAN EGY HELY Életenergia Központ 1085 Budapest, Rökk Szilárd u. 11. / fsz. 1. (11-es kapukód) Regisztráció / Jegyárak: A részvételi szándékot kérjük erre az e-mail címre feltétlenül jelezni! szintezis@szintezis.info.hu Elővételben (febr. 26.-ig!):
   - kedvezményes jegy (diák, nyugdíjas): 2.200 Ft  /  - teljes árú jegy: 2.500 Ft Helyszínen (az előadás előtt egy órával):    - kedvezményes jegy (diák, nyugdíjas): 2.500 Ft  /  - teljes árú jegy: 2.800 Ft További info: szintezis@szintezis.info.hu
06-20/495-56-66 (Fürjes Kati) https://www.facebook.com/events/171498949882186/  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
  Cím
1085, Rökk Szilárd u. 11. / fsz. 1. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?