Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
VAJDA ANIKÓ: PIMASZ ANGYALOK
Klebelsberg Kultúrkúria - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 329 értékelés alapján
  Leírás
VAJDA ANIKÓ: PIMASZ ANGYALOK /Karády és Marlene/ A Marczibányi Téri Művelődési Központ, a Klebelsberg Kultúrkúria és a Kecskeméti Katona József Színház közös produkciója

Két híres színésznő, két legenda, két egyfelvonásosban. Két fényesen ragyogó csillag, Karády Katalin és Marlene Dietrich olykor irigylésre méltó, másszor szívszaggató, de mindenképpen kalandos életébe nyerhetünk bepillantást. A sikeres, ünnepelt színész- és énekesnő is ember, még hozzá olyan problémákkal és terhekkel, amelyeket elviselni csak a nem mindennapi teremtések tudnak. Útjaik, történeteik egy egészen különleges világba vezetnek be bennünket, ahol nem csak a népszerűségért, de az életben maradásért is keményen meg kell küzdeni. Öröm, bánat, könnyek, mosoly, szerelem, háború, feneketlen mélységek, szédítő magasságok… mindez a méltán népszerű dalok kíséretében, Piros Ildikó és Tóth Enikő tolmácsolásában… Zongorán közreműködik: Neumark Zoltán Szereplők:
Karády Katalin – Tóth Enikő
Marlene Dietrich – Piros Ildikó, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész
Rendező: Cseke Péter
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Klebelsberg Kultúrkúriában elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?