Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ELSA VALLE ÉS A LATIN JAZZ SYNDICATE
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Elsa Vallét aligha szükséges bemutatnunk, hiszen a kubai születésű, régóta hazánkban élő énekesnő egyike legnépszerűbb előadóinknak.

Számos formációban hallhattuk már egyszerre érzéki, melankolikus és kirobbanóan improvizatív hangját, a tradicionális és a kortárs kubai dalok izgalmas, egyedi ötvözeteként jellemezhető szerzeményeit. A Latin Jazz Syndicate tagjai egytől-egyig a hazai jazzélet jelentős alakjai, akik Elsa sugárzó egyéniségét, latinos temperamentumát összeszokott játékukkal és improvizációikkal teszik még karakteresebbé. Közreműködik: Elsa Valle - ének
Winand Gábor - szaxofon, ének
Babos Gyula - gitár
Szakcsi Lakatos Béla - zongora
Orbán György - nagybőgő
Kőszegi Imre - dob   Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894    
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?