Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HYPERCOLOR (USA/ISR/A)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Annak ellenére, hogy a Hypercolor már nyolc éve koncertezik együtt, a New York-i avantgárd trió csak tavaly jelentette meg saját nevét viselő bemutatkozó albumát.

„Érdemes volt várni: az Eyal Maoz gitáros, James Ilgenfritz basszusgitáros és Lukas Ligeti dobos alkotta zenekar a punkos provokáció és a ritmikus kalandozások olyan érdes, szilaj és ötletes ötvözetét kínálja, mely kizár bármiféle műfaji besorolást. Jazz? Rock? Torzító tükörképek, à la Frank Zappa? Mindegy minek nevezzük, zenéjük vitathatatlanul merész és lendületes utazásra visz magával. Egyelőre túl korai lenne megmondani, vajon a Hypercolor a jazz-ihlette art-rock egy új fejlődési pontját jelenti-e, de az biztos, hogy mind a fülnek, mind az elmének maradandó hatású hangélményt nyújt.” írta róluk a Hypercolor album kapcsán Matt R. Lohr (JazzTimes) A trió zenéjében az izraeli ízeket Maoz képviseli, melyeket a jazz és klasszikus tanulmányokat végzett, de magát csak noise-rock rajongónak valló Ilgenfritz basszusgitárja ellenpontoz. Lukas Ligeti az elmúlt évek során ütősként igen komoly afrikai poliritmikus hatásokat szívott magába, másrészt Ligeti György fiaként természetesen az európai kortárs zenében is otthonosan mozog. Közreműködik: Eyal Maoz - gitár
James Ilgenfritz - basszusgitár
Lukas Ligeti - dob Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?