Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ALL YOU NEED LOVE - PÁL DÉNES VALENTIN-NAPI KONCERTJE
Orfeum Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Pál Dénes, a 2013. évi The Voice – Magyarország hangja győztesének élőzenés Valentin-napi koncertje saját dalokkal, valamint magyar és külföldi slágerekkel.

Pál Dénes igazi kuriózum a magyar popénekesek között a The Voice – Magyarország hangja győztese, A Dal 2014 döntőse. Sokoldalúságát mi sem bizonyítja jobban, mint a Sztárban Sztár 2014. évi szériájában való győzelmeskedése. A műsorban nemcsak sokszínű énektudását mutathatta be a közönségnek, hanem színpadi és színészi vénájából is kaptunk ízelítőt. A nagybetűs koncertélményeket is az az év hozta meg számára, hiszen összeállt zenekara. Azóta számos sikeres koncertet adtak, amiről a 2015. évi karácsonyi időszak telt házas estjei is tanúskodnak. Különleges Valentin-napi műsorában Pál Dénes saját dalai mellett közkedvelt magyar és külföldi slágerekkel szórakoztatja a közönséget. Kapunyitás 20 órakor
Programkezdés 21 órakor
Vacsorázási lehetőség 23 óráig Tekintettel a férőhelyek korlátozott számára, az asztal- és helyfoglalással járó programokon jegyelővétel szükséges, ami a helyszínen, azaz Orfeum jegypénztárában, telefonon, e-mailben vagy jegyértékesítő partnereinknél lehetséges. Részletek Asztalfoglalás  
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
1073, Erzsébet krt. 43-49. (Corinthia Grand Hotel) Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?