Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KISS FOREVER BAND
Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ - Köszi színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Kiss Forever Band unplugged koncert

A Kiss Forever Bandet neves magyar zenészek alapították 1995-ben. Váry Zoltán (Sing Sing), Maróthy Zoltán (ex-Ossian, ex-Fahrenheit, Koncz Zsuzsa), Pocky The Demon (Jolly Roger, Holiday Crue) és Tobola Csaba (ex-Ossian) kedvtelésből hozták létre a bandát; mindössze azért, hogy kedvenc KISS-dalaikat játszhassák a színpadon. A kvartett azonban kisvártatva olyan sikereket aratott, hogy a tagok úgy határoztak: együtt maradnak, és folytatják a közös zenélést. Hamarosan külsőségeikben – arcfestés, jelmezek, pirotechnika – is megjelenítették a KISS sajátosságait, és felvették az eredeti zenekar karaktereit. A közönség, a szakma és a zenei kritikusok is nagy elismeréssel nyilatkoznak munkásságukról, a világ legjobb KISS tribute bandái közt tartják őket számon. Tobola helyét a doboknál 2005-ben a cseh Radek Siklvette át, most vele együtt érkeznek a KÖSZI-be, hogy megemlékezzenek a KISS 1996-ban megjelent, idén 20 éves MTV Unplugged című albumáról, és bemutassák azt a budapesti közönségnek. A rendezvény a zeneszöveg.hu támogatásával kerül lebonyolításra.      
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?