Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
Már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! A Mastercard Priceless Specials támogatásával a szokásos éjfél helyett már 21:00-tól vehetsz nálunk jegyeket féláron. Próbáld ki most!

CIMBALI 10
Művészetek Háza Gödöllő - Művészetek Háza Gödöllő, Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
Hihetetlen, de mégis igaz! Idén kerek a szám a Cimbali band születésnapi tortáján, hiszen 10 éve, hogy megalakult a banda!

A 2016-os év az ünneplésről fog szólni a szülinapos koncertsorozattal. Minden olyan fontos helyszínre elviszi a csapat a 10 év zenei termését, mely mérföldkőnek számított. Gödöllő az egyik legfontosabb állomás! Mivel mással lehetne ezt a rangos eseményt méltóbb módon megünnepelni, mint egy hatalmas örömzenéléssel az összes eddigi bandataggal és tehetséges gödöllői művészekkel kiegészülve!
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?