Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GÖDÖLLŐ TÁNCSZÍNHÁZ: A KIÁLLÍTÁS KÉPE
Művészetek Háza Gödöllő - Művészetek Háza Gödöllő, Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Zene-Tánc-Festészet interaktivitása a jelenkor problémáinak tükrében.

Mindenkinek van egy démona, hogy mikor érkezik s kér fel egy táncra az a jövő titka. A festőnek tiszta a vágya a megfestett mozgás színes kavalkádja, vagy fekete-fehérben kíván beleszólni csupán? A zene palástja fedi el a festőt és táncost és lelnek egymásban mindörökre vágyra, beteljesülésre. Tedd fel magadnak a kérdést, hogyan egészítik ki egymást, estére csupán vagy egy életre? Tárd ki elméd és szíved, hogy meghalld az üzenetet, jelet. Egy hosszú tánc az élet maga. “Összefonódni, mint a föld és a gyökér, a szín és a kép, a képzelet és az anyag, a szív és a vágy, a szén és a fény, test és a ritmus, a démon és a boldogság.” „Táncot kívánnék látni, hintázó női testet, Zenén lebegve könnyűt, toppanva halk neszűt Úszó, setét hajával csak fátyolos mezűt, Kit nekem furcsa piktor, bús vagy, elembe festett –„ (Tóth Árpád: Tánc) Zene:     Menyhei Ádám     Boros Levente     Muszorgszkij: Egy kiállítás képei Előadók: Táncosok: Nagy lili, Papp Tamás, Philipp Noémi, Safranka-Peti Zsófia, Sándor Dorottya Festőként: meglepetés  Rendező: Ardai Tamás Az előadás időtartama: 50 perc, szünet nélkül
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?