Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HELIOTROOP (EST)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A hat markáns zenészegyéniség alkotta észt Heliotroop együttes repertoárja elsősorban Kirke Karja zongorista és Mingo Rajandi bőgős szerzeményeire épül.

A zenekar európai zenekultúrában gyökerező, ausztikus, meleg hangzású zenéjében elegánsan ötvöződik a jazz ritmusvilága és hangszerkezelése az észt folklór elemeivel. A ritmusszekció finom, sodró lendületű alapjaira leheletfinoman épül a két évvel ezelőtt az Opusban nagysikerű koncertet adó Kadri Voorand éterien tiszta éneke, melyet Meelis Vind basszusklarinétje ellenpontoz játékosan, s a kitűnő zongorista Kirke Karja, illetve az énekesnő együtteséből már szintén ismert gitáros Marek Talts visszafogott szólói tarkítanak. A koncert az Észt hét keretében valósul meg! Közreműködik: Kadri Voorand - ének
Meelis Vind - basszusklarinét
Kirke Karja - zongora
Marek Talts - gitár
Mingo Rajandi - nagybőgő
Eno Kollom - ütőhangszerek
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?