Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ROSSINI: A SEVILLAI BORBÉLY - PÉNTEK13-Z13
Angyalföldi József Attila Művelődési Központ - Gyémánt terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 115 értékelés alapján
  Leírás
Rossini: A sevillai borbély - PénteK13-Z13 - az opera kb. két órás keresztmetszete magyar nyelven

Az egyik legnépszerűbb opera középpontjában csakúgy, mint a Figaro házasságában, a házasság áll, s itt is többen vetélkednek Rosina kezéért. Az egyik Almaviva gróf, a másik nem más, mint a leányzó tulajdon gyámapja, Bartolo doktor, aki ettől a házasságtól meggazdagodását reméli. Lesz tehát itt bonyodalom! A fő bonyolító pedig nem más lesz, mint a ravasz borbély, Figaro, aki ezúttal Almaviva grófnak próbál segíteni a lány kezének megszerzésében. Az előadáson közreműködik a Művész Szimfonikus Zenekar és a Zeneakadémia már végzett- és jelenlegi operaénekesei. Karmester: Gulyás Nagy György Rendező: Gulyás Nagy Lilla
  Stáblista
Rendező 
Gulyás Nagy György 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1131, József Attila tér 4. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?