Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KÉSZ IDEGBAJ - MOZAIK MŰVÉSZPÁHOLY
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Zenés vidám jelenetek a stresszről A Mozaik Művészpáholy társulatának előadása.

Naponta hányszor elhangzik az utcán, a villamoson, az orvosi rendelőben, a munkahelyen ez a két szó: kész idegbaj.  Hány idegesítő élethelyzet juttat el bennünket odáig, hogy valami stressz oldó vagy nyugtató után keresgéljünk a zsebünkben, bár néha elég egy kis csokoládé is. A vidám, humoros jelenetekből összeállított előadás egy rehabilitációs központ idegosztályán játszódik, ahol a vezető főorvos terápiás céllal bemutatja – egy kis zenével fűszerezve – az idegosztály életét, s azokat a stressz-forrásokat a hétköznapokból, amelyek kapcsán bárki kezelésre szorulhat. Ha kimerült vagy ideges, ne szintetikus gyógyszereket keressen, hanem nézze meg előadásunkat, melynek mi más is lehetne a címe, mint Kész idegbaj. Fellépnek: Laczkó Ilona, Boldizsár Tünde, Manyasz Erika, Szrsen Csilla, Kati Gábor, Sípos Gyula, Rékai Nándor                       Zongorán kísér: Tarnay Margit Írta: Frang G.Wolf Díszlet: Vasváry Ildikó Rendezte: Fehér Judit A helyfoglalás érkezési sorrendben történik. A Mozaik Művészpáholy a különböző művészeti ágak képviselőinek, íróknak, festőknek, zenészeknek, színészeknek, kreatív művészeknek virtuális és valós közössége. Azzal a céllal jött létre, hogy a hazai és a külföldön élő magyar nyelvű alkotók művei eljussanak a magyar nyelven értő, olvasó, befogadó közönséghez. Céljaik megvalósításának érdekében folyamatosan keresik azokat az alkalmakat, ahol alkotó társaik műveire felhívhatják a figyelmet, s számukra  bemutatkozási lehetőséget nyújthatnak. Művészeti délutánokat, szerzői esteket, jótékonysági alkalmakat szerveznek, irodalmi délutánjaik összeállításakor hangsúlyt fektetnek arra, hogy amatőr  és tapasztalt művészek egyaránt bemutathassák új alkotásaikat. www.muveszpaholy.com
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?