Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PUGLIA SOUNDS: PUGLIA JAZZ FACTORY (I)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Puglia Sounds és az Opus tavaly szeptemberi igen sikeres első együttműködését folytatva, immár második alkalommal köszönthetünk fellépőt a klub színpadán Itália egyik legkreatívabb vidékéről, Pugliából.

Az öttagú Puglia Sounds 2011-ben a Római Jazzfesztiválon mutatkozott be, s a következő évben From the Heel címmel megjelent első albumuk is, a Parco della Musica Records gondozásában. A kvintettnek nincs külön vezetője, de a jazz, rock és funk megfelelő arányú ötvözetéből álló, karakteres kompozícióikat szerzőként is jegyző öt markáns zenészegyéniség teljesen koherens egységet alkot. Nagysikerű afrikai turnéjukat követően tavaly a Puglia fővárosában, Bariban megrendezett mediterrán zenei vásár, a MEDIMEX során adott koncertjüket lemezre is rögzítették, ami African Way címmel alig néhány hónapja jelent meg, szintén a Parco della Musica Records kiadónál. Közreműködik: Gaetano Partipilo - alto and soprano sax, electronics
Raffaele Casarano - alto and soprano sax, electronics
Mirko Signorile - piano and Fender Rhodes
Marco Bardoscia - double bass
Fabio Accardi - drums Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?