Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BERNARD SLADE: JÖVŐRE VELED UGYANITT 1.
Bánfalvy Stúdió - Budapest - Erzsébetligeti Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Bernard Slade: Jövőre veled ugyanitt Romantikus vígjáték

A darabról annyit, hogy előszőr 1978-ban mutatták be Magyarországon, Shütz Ila és Sztankay István nevéhez füzödik a két alak megformálása, s bizonyosan emlékezetes lehetett alakításuk - én azt még nem láthattam - mert a közönség soraiban hallottam nosztalgiázó mondatokat, miszerint még arra is emlékezni véltek, akkor hol állt az ágy, akkor milyen volt a díszlet, és hogy mit viseltek a színészek. Közben eltelt néhány évtized, de úgy tűnik, a darab időtálló, s még mindig érvényes emberi problémákat boncolgat, hiszen a színházterem tele volt, s azóta is telt házzal megy, ami viszont már Bánfalvy és Harmath játékát dícséri, akik új színt vittek játékukkal a mindennapok szürkeségébe. Bár csupán két szereplője van a színdarabnak, beszélgetéseik során megismerjük Doris férjét, George feleségét, s a gyerekeket. Értesülünk a mindennapi problémákról, sőt jelen vagyunk Doris ötödik gyermekének megszületésénél, na persze a szerető George is. Jólesik nevetni, aztán elszomorodni, kicsit elgondolkodni, sajnálni saját esendőségünket, majd ismét elmosolyodni a helyzet szülte komikumon.
  Szereposztás
Színész 
Bánfalvy Ági 
Színész 
Harmath Imre 
  Stáblista
Rendező 
Horváth Csaba 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1165, Hunyadvár utca 43/b. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?