Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

MAJDNEM VALAKI - LEMEZBEMUTATÓ KONCERT
Gárdonyi Géza Színház - Nagyszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 79 értékelés alapján
  Leírás
UDVAROS DOROTTYA – MAJDNEM VALAKI – LEMEZBEMUTATÓ KONCERT

Dalszövegíró: Bereményi Géza
Zeneszerző: Hrutka Róbert A zenekar tagjai:
Hrutka Róbert – gitár, vokál
Markó Ádám – dobok
Dely Domokos – ütőhangszerek, vokál
Fehérvári Attila – basszus gitár
Kalmus Felicián – cselló
Galambos Zoltán – billentyűs hangszerek Egy egész estés varázslat az életről, szerelemről, csalódásról, színházról… egy ország által szeretett, ikonikus színésznő és természetes díva előadásában. Három évtizeddel Átutazó című első lemeze után Udvaros Dorottya elkészítette második önálló albumát. A „Majnem valaki” című új lemez sok szempontból az Átutazó folytatása: Bereményi Géza szövegei ezúttal is a férfi-nő viszony finom árnyalatait vizsgálják. „Hiába az eltelt 30 év, a szerelem ügye Bereményit és engem is lázba tud hozni és még mindig van mondanivalónk róla!”  Udvaros Dorottya “Ezek a dalok nagyrészt 2015-ben születtek:… mi lenne, ha egy anya várná a fiát a Nyugati Pályaudvaron; aztán egy történész elemezné a korai 21. századot; majd jönne valaki, aki rájönne arra, hogy ha ő gondolkodik, akkor nincsen; másvalaki – egy nő – leostobázná a férfiakat és tudná a receptet, mitől bolondulnak meg a nők; újabb valaki szerelmet vallana a Bizonytalanságnak; egy megint másik eldalolná tizenegynéhány sorban az egész életét; majd fel kéne mutatnia Shakespeare nagyon gyatra önazonosságának kórlapját, ráadásul azt is, hogyan sajátítja ki kegyetlenül egymást a nő meg a férfi…”  Bereményi Géza
   
  Stáblista
Ének 
Udvaros Dorottya 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

A Egri Gárdonyi Géza Színházban egyelőre csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
3300, Hatvani kapu tér 4. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?