Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MOST FESZTIVÁL - HAROLD PINTER: HAZATÉRÉS
Jászai Mari Színház, Népház - Nagyszínpadra épített nézőtér

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 222 értékelés alapján
  Leírás
Harold Pinter Hazatérés A Budaörsi Latinovits Színház előadása

Van egy család; illetve kettő; illetve egy sem. Az első család: a pátriárka és a három fia, meg a pártában maradt nagybácsi. Anya sehol. Volt, de eltűnt, és csak remélni merhetjük, hogy a kegyes végelgyengülés vitte el. A másik család: a három fiú közül a legidősebb, akinek sikerült kitörnie a szülői ház, a kelet-londoni proli-lét sivárságából, Amerikába ment, ahol tudományos karriert csinált, meg három gyereket (fiú mind) és most fiatal feleségével váratlanul hazatér, hogy körülnézzen a múltjában. A gyerekeket otthon hagyták. A családi találkozó természetesen nem úgy sül el, ahogy várták – soha semmi sem sül el úgy – sőt, minden tökéletes zűrzavarba torkollik. Hacsak nem (kacsint ki Pinter a sorai közül) ez a tökéletes zűrzavar volt az, amire egész idő alatt vártak, reménytől dobogó szívvel és rettegéstől izzó aggyal: vagy épp fordítva... Kritika: „ A magánélet misztériuma gyakran megfejthetetlen, és Harold Pinter nem tartozik azok közé, akik könnyű megfejtést – egyáltalán megfejtést – kínálnak. Hazatérés című, 1964-ben írt színműve a cselekmény külső burkát tekintve ugyanolyan rejtélyes, mint legtöbb darabjáé. Ez a tény csak azokat vonzza, akik nem kedvelik a színházban a túlságosan egyértelmű dolgokat és a csinos csomagocskában hazavihető, piros masnival átkötött tanulságokat. Pinter kíváncsivá tesz, gondolkodóba ejt és kifejezetten nyugtalanít. Igazi drámaíró, a legjobbak közül. [...] ”   →
 
(Koltai Tamás, Élet és Irodalom) Fotó
Budaörsi Latinovits Színház - Borovi Dániel
  Szereposztás
Max 
Lukáts Andor 
Sam 
Dióssi Gábor 
Ruth 
Szamosi Zsófia 
Lenny 
Géczi Zoltán 
Joey 
Nagy Dániel Viktor 
  Stáblista
Rendező 
Berzsenyi Bellaagh Ádám 
Dramaturg 
Kovács Kristóf 
Díszlet, jelmez 
Zöldy Z. Gergely 
Világítás 
Sokorai Attila 
Zene 
Monori András 
A rendező munkatársa 
Juhász Gabriella 
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!