Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MOST FESZTIVÁL - PATRICK SÜSKIND: A NAGYBŐGŐ
Jászai Mari Színház, Népház - Kamaraterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 222 értékelés alapján
  Leírás
Patrick Süskind: A nagybőgő - monodráma Klem Viktor előadásában és rendezésében

A JURÁNYI Produkciós Közösségi Inkubátorház és a FÜGE előadása. A FÜGE 2015 november 13-án mutatta be Patrick Süskind A nagybőgő című monodrámáját Klem Viktorral a főszerepben. A magyar közönség Darvas Iván legendás alakításán keresztül ismerheti a német író 1981-es darabját, amit ez az előadás most új alapokra készül helyezni. A nagybőgő egy közvetlen beszélgetés a zenész és a néző között. A nagybőgős őszintén vall az életéről, szerelméről, a zenéhez, társadalomhoz fűződő viszonyáról, gyengeségeiről, vagy éppen játszik a hangszerén. „Az eredeti mű főhőse pont kétszer olyan idős mint most jómagam. Viszont a kérdések és problémák melyeket hősünk feszeget, éppúgy érintenek egy mai fiatalembert, mint egy nyugdíj előtt álló tapasztalt muzsikust… Választott eszközünk, mellyel alkotni és életben maradni kívánunk, hozott képességeink avagy tehetségünk, s a kialakított életterünk, melyben szabadságunk lehetőségét reméltük: saját börtönünkké válhat. Ennek felismerése és megélése, s a mindezen való továbblépés állandó problémánk, nem életkori sajátosság. A nagybőgős ismeri saját határait, elfogadta a neki jutott szerepet, de megőrzi a vágyát, miszerint egyszer nagyot ordít a zenekari árokban s akkor, ha csak egyetlen másodpercre is, végre mindenki egyedül őrá figyel majd.” — Klem Viktor (50 percben, egy felvonásban) Fotó: Kiss Gergely Interjú Klem Viktorral „A szerző engedélyét a Diogenes Verlag AG és a Hofra Kft. közvetítette.” Az előadás támogatói: Füge Produkció, EMMI, Műhely Alapítvány            
  Stáblista
Rendezte, játssza 
Klem Viktor 
Indali Klára fordítását felhasználva, a szövegkönyvet készítette 
Ivanyos Ambrus 
Nagybőgő "coach" 
Lombos Pál 
Díszlet 
Horgas Péter 
Fény 
Mervel Miklós 
Produkciós munkatárs 
Zágoni Nóra 
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!