Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

ŐSEINK NYOMÁBAN.CSÁJI LÁSZLÓ KOPPÁNY FILMJÉNEK VETÍTÉSE,MAJD BESZÉLGETÉS A RENDEZŐVEL(MEDVE SZÍNPAD)
Fészek Művészklub - Fészek Művészklub Kellér-szalon

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 5880 értékelés alapján
  Leírás
Csodálatos jelenetekben elevenedik meg a múlt.

2013-ban magyar tudóscsoport vett részt a kazak–orosz határ és a Déli-Urál hegység vidékén folyó ásatásokban, ahol sok ezer tárgy került elő. Ezek a honfoglaláskori magyar régészeti hagyaték eddigi legközelebbi és legnagyobb leletszámú keleti párhuzamát jelentik, ráadásul Ázsiában. A kérdés most már az, hogy ez a kapcsolat vajon mely időszakban gyökerezik, mennyiben jelent a helyi gyökerekből táplálkozó, és mennyiben máshonnan jött elemet. A filmben csodálatos jelenetekben elevenedik meg a múlt (a lakóhelyek, lószerszámok, fegyverek és viseletek), hogy élővé tegye a szakértőkkel készített interjúkat. Témája az i. sz. 8–10. századi eurázsiai sztyeppe népesség- és kultúrtörténeti folyamata, természetesen a magyar honfoglalással a fókuszában. A filmet az MTA közre­működésével az MTVA készítette 2014-ben. Az esten részletek hangzanak el a kirgiz Manasz eposzból, műfordító: Csáji László Koppány. Közreműködnek: a Medve Színpad művészei.
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

A Fészek Művészklubban csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
  Hogy tetszett?